Home > Pelit > Klassikko uudessa kuosissa

Klassikko uudessa kuosissa

December 1st, 2015

Visuaalisesti näyttävät ja toiminnalliset 3D-pelit ovat tämän hetken suosituimpia pelejä, joita pelataan ympäri maailman. Pelien kehittäjät päivittävät tuttuja pelejä ja muokkaavat vanhat suosikkipelit uuteen uskoon tekemällä niistä 3D-pelejä saavuttaen näin myös vannoutuneet klassikkopelien pelaajat.

Yksi vanhoista tuttavuuksista on The Last of Us – niminen kolmannen persoonan peli, joka sisältää kaikkien suosikkiällötyksiä, joita kutsutaan zombieiksi. Pelistä on valmistettu päivitetty versio PS4:lle ja sille on annettu myös asianmukainen lisäys nimen perään ”Remastered”. The Last of Us: Remastered on varmasti monelle tuttu selviytymispeli, joka sisältää jännitystä ja toimintaa maustettuna kourallisella kauhua. Nämä ainekset yhdistettynä loistavaan 3D-grafiikkaan tarjoaa mullistavan pelikokemuksen, jonka haluat ehdottomasti kokea. Uudistetussa versiossa on mukana myös Left Behind – lisäosa tarjoamassa lisäyllätyksiä.

Tapahtumapaikkana pelissä on virusepidemian jälkeinen kaoottinen Yhdysvallat, jossa pääosassa ja pelaajan hallittavissa oleva Joel lähtee saattamaan Ellie-nimistä tyttöä maan halki, joutuen useisiin eri seikkailuihin ja taisteluihin erilaisten vihollisten kanssa. The Last of Us: Remastered tarjoaa zombie-taisteluiden lisäksi myös ripauksen hiiviskely-peliä, sekä aimo annoksen toiminnantäyteistä räiskintäpeliä.

Kaiken kaikkiaan The Last of Us: Remastered on juuri oikea peli sinulle, joka pidät seikkailusta, zombeista ja räiskyvistä taisteluista. Pelin suureen suosioon on vaikuttanut myös sen erinomainen toiminnallisuus, mikä tekee siitä koukuttavan ja monen ikisuosikin. Pelissä olevan melankolisen synkkyyden vastapainoksi The Last of Us: Remastered tarjoaa upeasti tehtyjä yksityiskohtia, mieleenpainuvaa taustamusiikkia ja liudan erilaisia innovaatioita, joiden avulla pelistä saadaan entistä enemmän irti.

Categories: Pelit Tags: