Home > Blogi > Parhaat 3D-pelit

Parhaat 3D-pelit

June 5th, 2015

Videopelien huima kehitys saa vanhemmilta suorastaan ilmat pihalle – ainakin niiden, kenen ensimmäinen kosketus pelien maailmaan oli aikana, jolloin Amiga tai Sega olivat kovia pelialustoja. Nykyään teknologian vallankumous tuo televisioiden ja jopa älypuhelimien ruudulle mitä ihmeellisimpiä pelejä, joiden visuaalinen anti on toisinaan kauniimpaa kuin itse elämä. Täten parhaan 3D-pelin valinta on hyvässä mielessä mahdoton tehtävä.

Kauneus on katsojan silmissä, eikä subjektiivinen arvostelu täten edusta todellisuutta. Mutta yrittänyttä ei laiteta, joten here it goes!

Battlefield Hardline

Paras 3D-peli vaatii visuaalisen näyttävyyden lisäksi myös pelattavuudelta sekä viihdyttävyydeltä erittäin paljon. Tästä syystä uusin Battlefield Hardline ansaitsee ehdottomasti vuoden 2015 parhaan 3D-pelin palkinnon. Moni muu kilpailija voi olla visuaalisesti parempi, mutta Battlefieldin realistisuus sekä pelattavuus nostavat sen muiden yläpuolelle.

Mortal Kombat X

Toinen visuaalisesti mieletön paketti tulee kuuluisasta pelisarjasta, jonka tietävät kaikki ketkä ovat koskeneet ohjaimeen tai kuulleet jonkun huutavan ”Get over here”. Mortal Kombat X tuo ruudulle tutusti verta, potkuja, aseita ja vauhtia. Uusin MKX onnistuu myös oman tarina-moden kautta tuomaan pelaajille visuaalisesti kauniin tarinan, jonka katselu pelaamisen edetessä muistuttaa jo oikean elokuvan katsomista. Toisin sanoen, legendaariset Mortal Kombat elokuvat saavat jatkoa videopelien muodossa.

Jack and the Beanstalk

Jokaisessa listassa on oltava aina mukana yksi musta hevonen. Näin ollen Jack and the Beanstalk ansaitsee paikan muiden listan isojen poikien joukossa. Nettikasinoiden peleistä on tulossa visuaalisesti entistä näyttävämpiä ja Jack and the Beanstalk kuuluukin näiden pelien ehdottomaan kärkeen.

GTA V

Vuoden 2014 ehdottomasti paras peli, GTA V, ansaitsee paikan tällä listalla. Pelattavuudeltaan täysin omassa sarjassaan painiva peli pitää sisällään suorastaan nerokkaan tarinan, jota pelatessa aika ei käy pitkäksi. Lisätään tähän vielä suositumpi online-muoto, josta on tulossa pian WoWin kaltainen oma ulottuvuutensa. Visuaalisesti peli suorastaan hivelee silmiä, ja mikä mahtavinta, pelin koko ei vie tippaakaan pois visuaalisuudelta. Usein isot ja laajat pelit kärsivät huonosta grafiikasta, mutta Rockstar Games loi viimeisen päälle täydellisen pelielämyksen.

Nyt olisi hyvä idea kokeilla kaikkia edellä mainittuja pelejä ja tehdä oma vertailu. Jokainen peli tarjoaa ainutlaatuisia elementtejä, joista yksi on ehdottomasti visuaalisuus.

Categories: Blogi Tags: